REGN REGN O ÅTER REGN

Ja det ser ut som om hela veckan ska bestå av regn. Mina promenader blir lite tunga p.g.a att vandra i stövlar. Måste investera i ett par bra träningsskor men har inte utrymme för det just nu. Som sagt skönt att promenera men takten har avtagit lite om man ska vara ärlig. Jag har haft problem med min lilltå ont som sjutton så man går som om man vore sned. Men det finns inget som hindrar mig från att fortsätta. Ska snart gå o duscha o sen blir det att dra iväg till jobbet. Jobbar kväll som vanligt 13.00 - 21.00. Sen får vi se hur kvällen slutar man vet aldrig vad som händer. Ha det så gott mina vänner o tänk att livet är underbart o att varje dag är en gåva. Ha det gott till vi höres nästa gång/ Solan

Kommentarer
Postat av: Christina

Men huvudsaken är ändå att man är ute. Själv ska jag också snart bege mig ut på promenad. Så himla skönt - trots regnet!

2008-08-20 @ 11:57:34
URL: http://christinawidmark.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej sollis! Gud så jag saknar dej. Jag skulle verkligen behöva en pratstund med dej, över ett glas vin helst. NÄR? VAR= ditt place.

2008-08-20 @ 13:47:11
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Ann

Hej, Sollan. Du skulle kunna dra med dej mej oxå på en prommis. Kram // Ann

2008-08-21 @ 12:42:54
URL: http://segerstedth.blogspot.com
Postat av: Lisa

Jag saknar dej sollan, trist att det är tufft på jobbet. Att hitta runt på universitetet e inte så lätt det heller ska jag säga dej, gud vad man har ränt runt!

En vinkväll i sepember på din balkong låter som en utmärkt idé!



PUSS PÅ DIG

2008-08-21 @ 17:27:38
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha.. saknar det däär "hjäääälp".

Idag drar jag en reva till Luleå, ska shoppa lite skor:)Nu ska jag ta ett snabbt bad och sen sticka iväg:) Det blev en timmes prom. i morse:)

2008-08-23 @ 09:30:51
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0